Sofrada ‘Nobel’i siz alın

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve aldığı ödüllerle bu konudaki iddiasını ortaya koyan Bambum, sofralara ‘Nobel’i getirdi. Bambum’un 96 parçadan oluşan yemek takımı Nobel; doğanın estetiğini sofralara getiriyor.

Sağlıklı ev gereçleri denince akla ilk gelen markalardan biri olan Bambum, sofralara ‘Nobel’ kazandırdı. Tüketici odaklı, estetik, organik, ekolojik mutfak gereçleri ile öne çıkan Bambum’un 96 parçadan oluşan 6 kişilik yemek takımı Nobel, estetik ve doğayı sofrada buluşturdu.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi, çevre ve doğaya dost, sağlıklı ev gereçlerinde dünya markası olma hedefiyle yoluna devam eden Bambum’un yüzde 100 bambu ağacından üretilen yemek takımı Nobel; sofralarda ahşabın sıcaklığı ve doğallığı ile yer alıyor.

ANTİBAKTERİYEL BİR ÜRÜN

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve sahip olduğu ödüllerle de sektörün bir adım önünde yer alan Bambum’un tüm ürünlerinde olduğu gibi Nobel Yemek Takımı da estetik tasarımının yanı sıra antibakteriyel yapısı ile dikkat çekiyor.

Bambum markalı ürünler, bakteri barındırmadığı gibi su ile temas ettiğinde herhangi bir deformasyona uğramıyor. Yine kimyasal bir tehlike barındırmayan bambu ürünlerde sebze ve meyveler vitamin değerlerini de koruyor. Dünya mutfağında giderek payı büyüyen bambu ürünler doğal ve sağlıklı olduğu için tercih ediliyor. Dünyayı yakından takip eden ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünler tasarlayıp üreten Bambum, sağlıklı ev gereçleri sektöründe kendine güçlü bir yer edinmiş bulunuyor.