Bambum sağlıklı ev gereçleriyle İdeal Homex Fuarı’nda

Sağlıklı ev gereçlerinde dünya markası olma yolunda ilerleyen Bambum, 29 Mart-01 Nisan 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Konrge Merkezi’nde düzenlenecek olan İdeal Homex Fuarı’nda doğal ve estetik ürünleri ile yer alacak.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik, yenilikçi, antibakteriyel ürünleri ile öne çıkan Bambum, 29 Mart-01 Nisan 2018 tarihleri arasında bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilecek İdeal Homex Fuarı’nda ‘sağlıklı ev gereçleri’ ile yine farkını ortaya koyacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan İdeal Homex Fuarı’nda, cam, porselen ve seramikten paslanmaz çelik ürünlere, plastik ev eşyalarına, dekoratif ürünlerden mutfak eşyalarına kadar yaşam alanlarına şıklık, estetik ve işlevsellik katan yüzlerce yeni tasarım bir arada sunuluyor. Ulusal ve uluslararası satın alıcıları buluşturan fuarda Bambum da 12 Hall B-50’de sektörde öne çıkan özel ürünlerinin tanıtımını yapacak.

BARİLE MEŞE FIÇI VE LAVİ CAM SAKLAMA KABI SERİSİ

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve sahip olduğu ödüllerle de sektörün bir adım önünde yer alan Bambum’un, fuarda tanıtımını yapacağı ürünler arasında Barile Meşe Fıçı serisi de yer alacak. Zeytinyağından, sirkeye kadar birçok içecek uzun süreli olarak saklanabildiği Bambum markalı meşe fıçıları, tamamen geleneksel yöntemlerle, hiçbir kimyasal katkı kullanılmadan üretiliyor. Meşe fıçının içeceğe vereceği aroma, bundan 500 yıl önce üretilmiş bir fıçının vereceği aroma ile aynı lezzeti içeriyor.

Bambum’un fuarda tanıtımını yapacağı bir diğer ürün ise Türkiye’de bir ilk olan bambu kapaklı Lavi Cam Saklama Kabı serisi. Hava sızdırmayan vakumlu bambu kapakları sayesinde hem buzdolabı hem de derin dondurucuda güvenle kullanılabilen Lavi’nin en önemli özelliği açık ateşe de dayanıklı olması.